Contact

Contact opnemen

Bij Medellín Secret is ons voornaaste doel om boeren een eerlijke prijs te geven voor hun single finca specialty coffee koffiebonen. Maar onze missie gaat verder dan dat.

Dankzij de relaties die we in de loop der jaren hebben opgebouwd met boeren in verschillende landen, kunnen we jou als klant de heerlijkste koffie aanbieden. Hier leven we voor. 

Naast het leveren van koffie van de hoogste kwaliteit, streven we er ook om onze klanten de beste service en ondersteuning te bieden op het gebied van alles wat met koffie te maken heeft. 

Heb je vragen over Medellín Secret koffie, onze abonnementen, wil je zakelijk klant worden of heb je juist een totaal andere vraag? 

Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, onze collega’s helpen je graag verder!

Contact

Medellín Secret Retail
Fahrenheitstraat 446
2561 DG Den Haag

Telefoon:  +31 6 38 62 29 52
E-mail:  info@elisan.sg-host.com

KVK:  682.622.21
BTW: NL.0018.49.448.B.47
Rabobank: NL86 RABO 0318 868 547

medellin secret contact 2

Contactformulier:

Ook Medellín Secret in je restaurant of kantoor?

Als je je klanten of werknemers wilt trakteren op een verse en heerlijke koffiebeleving, dan is zakelijk partner worden van Medellín Secret perfect voor jou.  

Onze single finca koffies zijn zorgvuldig geselecteerd uit topplantages over de hele wereld en bieden een uitgebreide selectie van smaken. 

We verkopen uitsluitend specialty coffee, wat staat voor de  beste kwaliteit en een onvergetelijke koffiebeleving. 

Niet alleen de smaak van de koffie zal je collega’s of klanten overtuigen. De hele ervaring van onze producten zorgt voor een warme sfeer, perfect voor kantoren of restaurants. 

Onze koffie is verkrijgbaar als bonen en in verschillende maalgraden, afhankelijk van jouw behoeften. 

Medellín Secret zorgt voor een compleet ontzorging op het gebied van koffie.

koffie op kantoor

Medellín Secret koffie proeven

Ben je op zoek naar locaties waar je onze verschillende soorten koffie kunt proeven voordat je ze koopt? We hebben meerdere opties voor je! 

Als je in de buurt van Den Haag bent, nodigen we je uit om langs te komen bij onze Medellín Secret koffie speciaalzaak aan de Fahrenheitstraat. 

Naast ons volledig assortiment van Medellín Secret koffiesoorten, vind je er ook andere limited edition koffies die alleen in de winkel verkrijgbaar zijn. 

In de winkel kun je ook genieten van heerlijke theesoorten en ambachtelijke bonbons. Geweldig als je iemand speciaal wilt verwennen, of jezelf wilt trakteren! Daarnaast biedt de winkel ook koffiemachines te koop aan.

Een van de eigenaren van Medellín Secret, Aebele, een echte koffieliefhebber en expert, staat klaar om je te helpen met eventuele vragen. 

Als het niet handig is om naar Den Haag te komen, geen zorgen! Er zijn genoeg andere locaties waar je onze koffie kunt proeven. 

Als alternatief nodigen we je uit om ons koffie proefpakket te proberen. Op die manier kun je gemakkelijk al onze koffiesoorten uitproberen en beslissen welke jouw favoriet is. Zonder dat je het huis hoeft te verlaten!