Al meer dan 15 jaar koffie specialist  Hoge cuppingscores > 80 VEILIG BETALEN / SECURE PAYMENT

Contact

Contact opnemen

Bij Medellín Secret hebben wij naast ons doel om de boeren een eerlijke prijs te geven en de hoogste kwaliteit koffie aan de klant te leveren, ook als doel om de beste service aan onze klanten te leveren. Heb je vragen over onze Medellín Secret koffie, onze abonnementen, wil je zakelijk klant worden of heb je juist een totaal andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, onze collega’s staan je graag te woord!

Contact

Medellín Secret BV
Herdersweg 10
1251 ER Laren

Telefoon:  088 – 022 18 18
E-mail:  info@medellinsecret.nl

KVK:  272.643.03
BTW: NL.8127.99.574.B.01
Rabobank: NL07 RABO 0116 743 794

Contactformulier:

Medellin secret contact

Medellín Secret koffie

Medellín Secret is een initiatief van een koffieboer uit Colombia en zijn zwager Arnold Noorduijn uit Nederland. Vol ongeloof hoorde Diego wat koffie in Nederland kost. Hij moest zijn prachtige bonen immers tegen een lage prijs aan de locale koffiecoöperatie verkopen. Samen besloten ze hun koffie rechtstreeks naar Nederland te verschepen. Zonder tussenkomst van wereldmarkt en tussenhandel krijgen de koffieboeren nu de eer die hen toekomt.

De (H)eerlijke koffie van Medellín Secret is geboren, de boeren ontvangen een eerlijke prijs en de klant ontvangt de beste kwaliteit. Wat je wil je nu nog meer?