Al meer dan 15 jaar koffie specialist  Hoge cuppingscores > 80 VEILIG BETALEN / SECURE PAYMENT

Proeflocaties

Wil je zelf een keer Medellín Secret koffie proeven? Wij zijn er trots op dat de koffie van Medellín Secret op steeds meer locaties in Nederland wordt geserveerd. Ben je benieuwd naar de unieke smaak keuzes van onze Medellín Secret koffie? Bezoek dan één van onze proeflocaties om te genieten van een lekkere kop koffie.

Medellín Secret Koffie proeflocaties

Op verschillende locaties kan je zelf een keer Medellín Secret koffie proeven. Op de kaart hieronder zie je een aantal rode markeringen, dat zijn Medellín Secret proeflocaties. Klik op één van de rode markeringen op de kaart voor de contactgegevens van een Medellín Secret proeflocatie.

Medellín Secret Koffie Bestellen

Heb je de koffie geproefd en wil je deze heerlijke koffie ook thuis hebben? Bestel dan nu meteen in onze webwinkel een abonnement of losse levering!

Ook Medellín Secret koffie in uw restaurant, lunchroom of kantoor?

Medellín Secret Koffie is partner voor bedrijfsmatige afname hoogwaardig kwalitatieve zuivere koffie. Ons assortiment van zorgvuldig geselecteerde koffiebonen, koffie pads en gemalen koffie is in verschillende abonnementsvormen en samenstellingen leverbaar. Uw restaurant, lunchroom, kantoorpand of andere gewenste ruimte kunnen wij voorzien van onze producten. Niet alleen de smaak van de koffie, maar de complete beleving om onze producten zorgen voor een warme sfeer.
Medellín Secret Koffie zorgt voor de totale ontzorging op gebied van koffie.

3. Medellin secret boerin