Wat zijn de
MEDELLIN SECRETS

Benieuwd naar de secrets van Medellín Secret?

Zoals de naam wellicht doet vermoeden heeft Medellín Secret een aantal “geheimen” die onze koffie zo speciaal maken. Met jou als echte koffieliefhebber willen wij onze secrets natuurlijk graag delen. Hieronder zie je een aantal van onze geheimen waardoor Medellín Secret deze unieke kwaliteit kan leveren.

Medellin Secret - Secret - 2 Girl power

Secret #2 Girl power

Juan Valdez en al die andere zware gerimpelde stoere koffieboeren die in full colour op de sites van koffiemerken verschijnen zijn altijd mannen. Medellín Secret’s

Lees verder »

Doel van Medellín Secret

Met behulp van deze secrets is Medellín in staat geweest om unieke en zeer kwalitatieve koffie te leveren aan zijn/haar klanten. Inmiddels bestaat Medellín al meer dan 15 jaar en hebben wij veel tevreden klanten. We zijn gestart met de koffie van Medellín Secret omdat we de wereldwijde handel in koffie wilde verbeteren, de koffieboeren moeten een eerlijke prijs ontvangen en de klant moet de beste kwaliteit kunnen ontvangen. 

Koffie branden is een vak apart en wordt bij ons dan ook door een specialty koffiebrander gedaan. Omdat onze koffies in kleine batches gebrand worden kan de levertijd iets langer zijn dan dat je gewend bent bij online winkels. Wij doen onze uiterste best de koffie binnen 48 uur te leveren.  Hierdoor is jouw koffie echt vers en heb je de echte unieke smaak zoals je deze nooit eerder hebt mogen ervaren!