Wat zijn de
MEDELLIN SECRETS

Benieuwd naar de secrets van Medellín Secret?

Zoals de naam wellicht doet vermoeden heeft Medellín Secret een aantal “geheimen” die onze koffie zo speciaal maken. Met jou als echte koffieliefhebber willen wij onze secrets natuurlijk graag delen. Hieronder zie je een aantal van onze geheimen waardoor Medellín Secret deze unieke kwaliteit kan leveren.

Medellin Secret - Secret - 2 Girl power

Secret #2 Girl power

Juan Valdez en al die andere zware gerimpelde stoere koffieboeren die in full colour op de sites van koffiemerken verschijnen zijn altijd mannen. Medellín Secret’s

Lees verder »

Doel van Medellín Secret

Met behulp van deze secrets is Medellín in staat geweest om unieke en zeer kwalitatieve koffie te leveren aan zijn/haar klanten. Inmiddels bestaat Medellín al meer dan 10 jaar en hebben wij veel tevreden klanten. We zijn gestart met de koffie van Medellín Secret omdat we de wereldwijde handel in koffie wilde verbeteren, de koffieboeren moeten een eerlijke prijs ontvangen en de klant moet de beste kwaliteit kunnen ontvangen. 

Doordat wij zeer veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze koffie hebben wij moeten besluiten dat de levertijd iets langer is dan dat jullie gewend zijn bij online winkels. Wij leveren de koffie namelijk binnen 48 uur in plaats van binnen 24 uur omdat wij de koffie vers branden na het ontvangen van jouw bestelling. Hierdoor is jouw koffie pas echt vers en heb je de echte unieke smaak zoals je deze nooit eerder hebt mogen ervaren!