La Candelaria, Guatemala

Wissen

Deze koffie komt van finca La Candelaria Guatemala. Drie imponerende vulkanen omsluiten de koloniale stad Antigua. Tegen één van deze hellingen bestiert Luis Pedro finca La Candelaria.

Finca La Candelaria Guatemala

In de bergen bij de Guatemalaanse stad Antigua verbouwt de familie Zelaya een indrukwekkende koffie.

De vulkanische bodem, de hoogte, de ecologische productiewijze, de uitgebalanceerde mix van koffieplanten en het nauwkeurige fermentatieproces staan garant voor een boon van zeer hoge kwaliteit. Testrapporten roemen deze koffie om de zoete tonen met een hint van geroosterde amandelen, limoenen en druiven. La Candelaria is zeer goed te drinken in espresso, cappuccino en caffè latte.

Smaakprofiel

Deze prachtige koffie is bitterzoet met een frisse afdronk vol chocolade. Een schitterende balans met een zalig aroma. Stevig, met zoete tonen en een hint van geroosterde amandelen, limoenen en druiven.

Zakelijke koffie

12 x 250 gram bonen, 8 x 1 kg bonen