La Candelaria, Guatemala

Product *
Gemalen *
Hoeveelheid *
Hoeveelheid *
Choose a purchase plan:
Deze koffie komt van finca La Candelaria Guatemala. Drie imponerende vulkanen omsluiten de koloniale stad Antigua. Tegen één van deze hellingen bestiert Luis Pedro finca La Candelaria.

Finca La Candelaria

In de bergen bij de Guatemalaanse stad Antigua verbouwt de familie Zelaya een indrukwekkende koffie.

De vulkanische bodem, de hoogte, de ecologische productiewijze, de uitgebalanceerde mix van koffieplanten en het nauwkeurige fermentatieproces staan garant voor een boon van zeer hoge kwaliteit. Testrapporten roemen deze koffie om de zoete tonen met een hint van geroosterde amandelen, limoenen en druiven. La Candelaria is zeer goed te drinken in espresso, cappuccino en caffè latte.

Smaakprofiel

Deze prachtige koffie is bitterzoet met een frisse afdronk vol chocolade. Een schitterende balans met een zalig aroma. Stevig, met zoete tonen en een hint van geroosterde amandelen, limoenen en druiven.

Abonnementen

Je kunt er voor kiezen om een abonnement af te sluiten voor onze (h)eerlijke koffie. Je hebt de keuze uit eens per maand, per 2 maanden of per kwartaal. Deze abonnementen zijn minimaal 6 maanden geldig. Na deze periode kan je het abonnement afmelden in je profiel.

Andere smaken

Naast La Candelaria Guatemala hebben we nog twee andere types koffie met elk hun eigen unieke smaak. Als je op zoek bent naar een koffie met een natuurlijk zoet tint kan je eens kijken naar Santa Elena Costa Rica. Deze koffie komt uit het bekende koffiegebied in Tarrazu en wordt al drie generaties door Costa Ricaanse vrouwen verbouwd. Ben je toch meer op zoek naar een koffie met een bitter zoete smaak met frisse afdronk kan je eens kijken naar La Luisa Colombia. Deze koffie groeit in de schaduwrijke hellingen van de Andes.