Zakelijke klanten

Medellín Secret voor zakelijke klanten

Als je verschil wil maken moet je je onderscheiden. Dit kan met producten waarvan je de oorsprong kent, waarbij je, net als bij goede wijn, een bijzonder verhaal kan vertellen en die bovenal echt uniek en top qua smaak zijn. Uit onderzoek is gebleken dat een perfecte koffie als afsluiter van een diner de totaal beleving van een restaurant verder omhoog tilt en dat een goede koffie veel vaker leidt tot een 2e kopje. Dat een koffiespeciaalzaak beter verkoopt als hij een onderscheidend assortiment heeft en dat een werknemer zijn werkomgeving een hoger cijfer geeft als de koffie echt goed is. Kortom goede koffie betaald zich dus altijd terug. Bovendien worden kwaliteit, transparantie en duurzaamheid niet alleen meer gewaardeerd maar ook verwacht. Voor onze zakelijke klanten zoals horeca, koffiespecialzaak en bedrijven hebben wij zakelijke condities.  Benieuwd welke? Neem contact met ons op via onderstaand formulier.

Ook een zakelijk account? Neem contact met ons op

Medellín Secret uw partner in koffie

Anders dan andere koffies worden de Medellín Secret koffies niet gemelangeerd, maar komen elk van één traceerbare topplantage waar de koffie rechtstreeks van de boer wordt gekocht voor een eerlijke prijs. De 100% Arabica bonen groeien op een hoogte van minimaal 1300 meter. Hierdoor rijpen de bessen langzaam waardoor ze meer smaak krijgen. De bessen zijn handgeplukt zodat alleen de rijpe bessen geoogst worden. In Nederland worden ze door een ambachtelijke koffiebrander langzaam geroosterd tot smaakvolle Medellín Secret koffie. Zuivere koffie in een transparante duurzame koffieketen is een revolutie in de koffiewereld, het creëert meer waarde voor de boer, meer smaak voor de koffieliefhebber en meer kwaliteit voor ons milieu.

Zakelijke klant worden

Fijn als je interesse hebt om zakelijke klant te worden van Medellín Secret! Je zult zien dat jouw klanten of werknemers dit ook echt waarderen, een goede kop koffie kleurt de dag. Wanneer je het aanvraagformulier hebt ingevuld en verstuurd nemen wij contact op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen ook helpen bij het selecteren van geschikte kwalitatieve koffieapparatuur. Ook voor zakelijke klanten is het mogelijk om een abonnement af te sluiten zodat de koffie automatisch maandelijks wordt toegestuurd.